Norgeshus Arena

Fra den spede start med grusbane i 1984, til gressbane i 1990 – til kunstgressbaner på starten av 2010-tallet og klubbhus i 2022 har Gimse Idrettslag i dag et av regionens flotteste nærmiljøanlegg.

Gimse Idrettslag ønsker å være en miljøskaper i nærmiljøet – med Norgeshus Arena som selve nerven for all aktivitet i klubben.

Norgeshus Arena består av 11er- og 9er kunstgressbane, sandvolleyballbane og 60-meter tartandekke med lengdegrop. Klubbhuset huser et forsamlingslokale til 100 personer, møterom, kjøkken, 4 garderober og tribuneanlegg. Anlegget eies og driftes i sin helhet av idrettslaget.

For booking av klubbhuset, se her.

Norgeshus Arena 11er

Banen åpnet i 2010 som Melhus kommunes første kunstgressbane i full størrelse.

Banemål: 100×64 meter

Tilskuerkapasitet: 310 sitteplasser

Banekalender

Norgeshus Arena 9er

Åpnet høsten 2013 og er hjemmebane for 9er-lagene i klubben.

Banemål: 66×52 meter

Banekalender

Parkering

Anlegget ligger like ved Brekkåsen skole og det er skiltet til Gimse fra E6. Følg Hollumvegen til skiltet “Idrettspark og skole”. Parkering for våre gjester ved skolen.

Det er god aktivitet på anlegget, noe som er helt fantastisk, men vi husk å tenke trafikksikkerhet. Det er førerens ansvar at kjøretøyet er lovlig parkert, og vi forventer at dere benytter våre parkeringsplasser når dere er på Norgeshus Arena.

AtBs rute nr. 71 har endeholdeplass på Brekkåsen.

klubbhus@gimseil.no

Klemmets veg 256, 7227 Gimse